Contact

Voor meer informatie kunt u ons bellen of mailen naar info@leanhuis.nl, we zullen dan binnen enkele uren contact met u opnemen.

Bezoekadres

Zakencentrum De Bank
Hoofdstraat 43
5481 AA Schijndel

BANK: NL11 KNAB 0256 8629 82

KVK: 61742732

BTW: NL159149666B01

Wie zijn wij?

Het Leanhuis brengt structuur in uw organisatie en processen, geeft inzicht in prestaties en realiseert verbeteringen binnen uw organisatie. Daarbij staat het effect op mens en resultaat altijd centraal.

 

Het Leanhuis is een netwerkorganisatie die gebruik maakt van specialisten in verschillende vakgebieden. Hierdoor kunnen wij altijd de juiste professional inzetten en een passende oplossing bieden.

Onze missie

Het is onze missie om onze klanten te helpen (nog) succesvoller te worden. Onder ‘succesvoller worden’ verstaan wij niet ‘hetzelfde doen met minder mensen’ maar ‘meer doen of betere resultaten behalen met dezelfde mensen’. Onze missie realiseren we door grip op processen te creëren: samen met eigenaren, managers en medewerkers sporen we verspillingen, frustraties en obstakels in processen op en verwijderen we deze structureel.

Onze visie

Binnen onze visie staan de doelstellingen en ideeën van onze klanten centraal. Misschien heeft u al ideeën over wat u wilt verbeteren in uw organisatie. Of beter nog: fantasieën. Samen met u fantaseren wij graag over uw ideale bedrijfsvoering, en wat u gaat doen met alle tijd en effort die er straks binnen uw organisatie over is. Waar wilt u naartoe, wat zijn uw dromen, hoe ziet uw ideale bedrijf eruit? Wij vinden dat uw fantasieën en droomwensen de doelstellingen zijn waar wij mee aan de slag kunnen.

Onze filosofie

Vaak zien wij dat het behalen van een certificaat op het gebied van procesoptimalisatie en/of Lean werken een doel op zich geworden is. Voor ons is het echter altijd de vraag wat het effect is van de kennis die in een dergelijk traject is opgedaan. Uiteraard is kennis een goede basis voor verandering, maar met die kennis alleen is er feitelijk nog niets veranderd. Hoe kunnen we er daadwerkelijk voor zorgen dat uw organisatie succesvoller wordt? Samen met u gaan wij die uitdaging graag aan.

Alles draait om mensen

Het Leanhuis is opgericht door Mark Pelzers. Voor Mark draait alles om mensen. Het zijn immers de mensen in uw organisatie die van onschatbare waarde zijn. Bovendien zijn het de mensen die ideeën hebben over wat er beter kan en die verandering kunnen realiseren.

Wilt u eens met ons sparren over uw en onze ideeën? Neem contact met ons op!

Mark:
Verbeteren begint bij mensen, mensen die willen, mensen die het beu zijn dat werkdagen tot frustratie leiden. Overal zie ik potentiële verbeteringen. Verbeteren is in onze visie een proces en geen gebeurtenis waarin mensen de belangrijkste rol spelen. Wij richten ons op mens, proces en resultaat. Op die manier zorgen we ervoor dat verbeteringen structureel en blijvend zijn.